Μπορεί η Apple να ετοιμάζεται να παρουσιάσει σε μερικές μέρες το νέο οικονομικό iPhone αλλά και το iPad Air 3, οι φήμες όμως για το iPhone 7 συνεχίζουν να οργιάζουν. 
Τι κι αν η Apple δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο νέο iPhone 7 που ετοιμάζει και θα παρουσιάσει το Σεπτέμβριο όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν όλο και περισσότερες φήμες για τα χαρακτηριστικά του αλλά και τις αλλαγές που αναμένεται να έχει σε σχέση με τους προκατόχους του.
Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε… Το νέο iPhone 7 σύμφωνα πάντα με τις φήμες δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών για να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να γίνει πιο λεπτό σχεδιαστικά από τον προκάτοχό του και φυσικά η Apple να δημιουργήσει μία νέα σειρά ακουστικών που θα συνδέονται από την υποδοχή του φορτιστή πράγμα που σίγουρα θα κάνει τη ζωή δύσκολη σε όσους ακούνε μουσική και φορτίζουν παράλληλα τη συσκευή.
Επίσης στο χώρο που θα δημιουργηθεί από την έλλειψη της θύρας ακουστικών η Apple εικάζεται ότι θα προσθέσει ένα ηχείο, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο νέα εμπειρία στερεοφωνικού ήχου για τους χρήστες του κινητού, όπως συμβαίνει με το iPad Pro.
Εκτός όμως από τη θύρα ακουστικών το νέο iPhone 7 θα έχει ακόμα μία αλλαγή, και αυτή δεν είναι άλλη από την κάμερα του η οποία πλέον  δεν θα προεξέχει στο πίσω μέρος του και φυσικά θα είναι πιο φωτεινή και θα διαθέτει νέες λειτουργίες.
Όπως φαίνεται αν και νωρίς οι φήμες για τις αλλαγές που θα έχει το iPhone 7 αρχίζουν και φουντώνουν όμως ότι και να γίνει επίσημα περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε το Σεπτέμβριο στην επίσημη παρουσίαση της Apple. Για την ώρα πάντως ας περιμένουμε μερικές μέρες να δούμε τι ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει η εταιρία στο ειδικό event που θα γίνει στις 21 Μαρτίου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.