Ποιοι θα κληθούν να καταβάλουν το 20% του μισθού τους στο ταμείο αλληλεγγύης, που θα δημιουργήσει ο νέος δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Τη δημιουργία ταμείου υπέρ των αναξιοπαθούντων της πόλης, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αποκαλύπτοντας ότι σ' αυτό θα συμβάλουν ο ίδιος αλλά και αρκετοί ακόμα που έχουν αναλάβει διάφορες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι των Νομικών Προσώπων θα καταβάλουν το 20% των μισθών τους στο ταμείο αλληλεγγύης. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που η σύζυγός του δεχτεί να αναλάβει τα καθήκοντα της γραμματέας του, τότε θα εργάζεται αμισθί και το συγκεκριμένο ποσό θα πηγαίνει στο ταμείο υπέρ των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Να σημειωθεί ότι ο νέος δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε 10 αντιδημάρχους ενώ κράτησε τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ για τον εαυτό του.
"Εγώ δεν κάνω χάρες προσωπικές, ούτε σε συγγενείς και φίλους. Δεν είναι δική μου επιχείρηση ο Δήμος και χάρη θα κάνουμε μόνο στο Βόλο. Μέσα από την εργασία και τη διάθεση θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, αλλά δεν κάνουμε προσωπικές χάρες" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επίσης αναφέρθηκε στις προσκλήσεις που λαμβάνει καθημερινά κυρίως από συλλόγους και ζήτησε να τον συγχωρήσει ο κάθε σύλλογος "αλλά ο κόσμος με επέλεξε για να κάνω έργο και όχι για δημόσιες σχέσεις. Εγώ είμαι δήμαρχος του Βόλου και προέχει το νοικοκύρεμα της πόλης και όχι το lifestyle".


Πηγή: magnesianews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.