Πεντάκις ισόβια σε Διονύση και Λυσίμαχο Φούκα, είναι η ετυμηγορία του Πενταμελούς Μεικτού Ορκωτού Εφετείου του Αγρινίου, που εκδίκασε σήμερα σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση του πενταπλού φονικού στα Καλύβια που συγκλόνισε τη χώρα το Νοέμβριο του 2006.


Εδώ σημειώνουμε πως η ποινή δηλαδή ίδια με αυτή που είχε επιβάλλει πρωτοδίκως το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου τον Μάρτιο του 2008.


Οι δράστες του εγκλήματος θα παραμείνουν εφόρου ζωή έγκλειστοι στις φυλακές, ενώ ακόμη στερούνται και τα πολιτικά τους δικαιώματα.
Οι καταθέσεις των συγγενών σήμερα ήταν συγκλονιστικές και παρόλο που η πληγή από την απώλεια, δεν μπορεί, προφανώς, να κλείσει, θα είναι ικανοποιημένοι που η Δικαιοσύνη στάθηκε αμείλικτη απέναντι στους στυγερούς φονιάδες.
Υπενθυμίζουμε πως τα ξημερώματα οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου ο Διονύσης Φούκας, αφού ο πατέρας του Λυσίμαχος, λόγω προβλήματος υγείας, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και δεν μπόρεσε να παραστεί στην εξ’ αναβολής, απ’ τον περασμένο Οκτώβριο, δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Πηγή: agrinionews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.