Διαβάζω ορισμένα post στο Facebook και μόνο γέλια μπορούν να προκαλέσουν με αυτά που γράφουν ορισμένοι.
Για παράδειγμα διαβάζω κάποιον που κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, ότι είναι από εκείνους που κατέστρεψαν την χώρα και αναπολεί παλιές καλές στιγμές επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου.
Να θυμίσω ότι επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου, γέμισε το δημόσιο από χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι χωρίς καν τα τυπικά προσόντα έπιαναν δουλειά, εις βάρος άλλων και αυτό γιατί δεν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ή γιατί δεν ήταν γραμμένοι στην τότε ΚΛΑΔΙΚΗ.
Μήπως να τα ξεχάσουμε όλα αυτά, που όποια πόρτα ή παράθυρο και αν άνοιγες έμπαιναν χιλιάδες για δουλειά.
Τώρα θα μου πείτε ότι το ΠΑΣΟΚ έδωσε δουλειές. ΝΑΙ δεν θα διαφωνήσω, αλλά είναι και εκείνο που ξεκίνησε την καταστροφή της χώρας.
Να υπενθυμίσω στον συγκεκριμένο κύριο ότι είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα, αν υπάρχει ακόμα ΠΑΣΟΚ και δεν τρέχετε να μαζέψετε τις ελιές του Λοβέρδου, και πως ήταν από τους πρώτους που έτρεχε να φωτογραφηθεί με κάθε επίσημο καλεσμένο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που ερχότανε στην Πρέβεζα.
Δηλαδή τώρα σου φταίει ο Σημίτης ή εσύ που πήγαινες στο παραβάν και έριχνες δαγκωτό στο ΠΑΣΟΚ; Μη τα θέλεις και όλα δικά σου ‘’φίλε μου’’…


Γιάννης Βασιλειάδης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.