Το τελευταίο της χαρτί παίζει απόψε η εθνική μας ομάδα κόντρα στην Ιαπωνία, ενώ στο ντέρμπι του ομίλου η Ακτή Ελεφαντοστού αναμετράται με την Κολομβία. Η Ουρουγουάη με τον Λουίς Σουάρες στην ενδεκάδα κόντρα στην Αγγλία.
Αποφασισμένο να πουλήσει ακριβά το τομάρι του είναι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι στην Ιαπωνία, ενώ οι Ιβοριανοί με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στην 11άδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την Κολομβία. Μεγάλο ματς και για τον Δ' όμιλο, όπου Αγγλία και Ουρουγουάη ψάχνουν το πρώτο "τρίποντο".

Ιαπωνία-Ελλάδα (01.00)
Οι εσωτερικές προστριβές παραμονές του αγώνα επέφεραν αναστάτωση στο στρατόπεδο της εθνικής μας ομάδας, ωστόσο οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έχουν αποδείξει πως μπορούν να φέρουν σε πέρας τις αποστολές τους.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα μετά την μέτρια εμφάνιση της πρεμιέρας απέναντι στην Κολομβία. Ο Κώστας Μήτρογλου λόγω ύψους έχει το προβάδισμα για την κορυφή της επίθεση απέναντι στους βραχύσωμους Ιάπωνες.
Στην Αρένα Ντας Ντούνας (Νατάλ), ο Αλμπέρτο Τζακερόνι ζητάει από το πρώτο λεπτό επίθεση προκειμένου η Ιαπωνία να μπει στο κόλπο της πρόκρισης.
Με το γνωστό γρήγορο παιχνίδι και τους αυτοματισμούς οι Ιάπωνες κόντρα στη δυναμική, το πάθος και την θέληση για αποδείξεις της εθνικής Ελλάδας. 


Κολομβία-Ακτή Ελεφαντοστού (19.00)
Με τον αέρα της νίκης με 3-0 επί της Ελλάδας οι Κολομβιανοί που άφησαν καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα. Ο Πέκερμαν θα έχει στη διάθεση του, τον μέσο Γκουαρίν, ο οποίος έλειψε λόγω τιμωρίας, ενώ ο 38χρονος Γέπες συμπληρώνει 100 συμμετοχές.
Στον αντίποδα οι "ελέφαντες" μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης έχοντας πετύχει ανατροπή στο παιχνίδι με την Ιαπωνία (0-1, 2-1). Ο Ντρογκμπά τούτη τη φορά αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα της Ακτής Ελεφαντοστού.


Ουρουγουάη-Αγγλία (22.00)
Από την "Αρένα Κορίνθιανς" περνάει η πρόκριση για Αγγλία και Ουρουγουάη που δίνουν το δεύτερο παιχνίδι του στο πλαίσιο του Δ' Ομίλου. Οι "λεοντόκαρδοι" παρά την ήττα της πρεμιέρας από την Ιταλία (2-1) άφησαν καλές εντυπώσεις με τους Στάριτζ και Στέρλινγκ να κλέβουν την παράσταση.
Αντίθετα ο Καβάνι δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το όνομα του στο ματς των Ουρουγουανών κόντρα στην Κόστα Ρίκα. "Θα παίξω ακόμη και αν πονάω", ήταν η υπόσχεση του Λουίς Σουάρες, ενώ ο στόπερ Κοάτες θα πάρει την θέση του Λουγκάνο.


Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.