Εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σε ημιυπόγειο χώρο πολυκατοικίας στη Λιβαδειά, στην οποία παιζόταν το παράνομο τυχερό παιχνίδι POKER!
Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης της αίθουσας και διοργανωτής του παράνομου τυχερού παιχνιδιού
καθώς και εννέα παίκτες (έξι Έλληνες και τρεις αλλοδαποί). Κατασχέθηκαν τράπουλες, πλήθος μαρκών, χρηματικό ποσό, κ.ά.
Η επιχείρηση της Αστυνομίας
Οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, έκαναν την αιφνιδιαστική έρευνα στην  αίθουσα σήμερα, μεταμεσονύχτιες ώρες και διαπίστωσαν ότι εκεί, παιζόταν το παράνομο τυχερό παιχνίδι.
Οι παίκτες, έβαζαν στοιχήματα με λεφτά, τα οποία έπαιρναν τόσο οι παίκτες όσο και ο διοργανωτής. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
Δώδεκα τράπουλες.
Περισσότερες από 3.000 μάρκες
Το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ.
2 τροχήλατες μεταλλικές βαλίτσες.
2 μαύρα κουτιά με οπή.
12 πλαστικά stand.
7 ζάρια.
36 πλαστικές κάρτες, διαφόρων χρωμάτων και αγνώστων χρηματικών αντικρισμάτων.
Συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά δέκα άτομα και συγκεκριμένα ένας 48χρονος Έλληνας ως ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης αίθουσας και διοργανωτής του παράνομου παιχνιδιού καθώς και εννέα παίκτες.
Από αυτούς, οι έξι είναι Έλληνες ηλικίας 60, 47, 43, 36, 28 και 23 ετών 
και οι άλλοι τρεις είναι από την Αλβανία, ηλικίας 46, 31 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση των διατάξεων της νομοθεσίας περί παιγνίων.
Επιπλέον, από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε μπει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. 


Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.