Μπορεί η χώρα μας να διανύει την χειρότερη οικονομική κατάσταση των τελευταίων 100 ετών, ωστόσο κάποιοι ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος, βλέποντας ακόμη και εκλογές.
Έτσι λοιπόν όλα τα κόμματα έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση ανθρώπων που να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια τους στο ενδεχόμενο εκλογών, που για πολλούς αναμένεται να γίνουν ίσως και μέσα στο φθινόπωρο.
Με αυτή την λογική όμως κινούνται και άνθρωποι που περιμένουν ένα στραβοπάτημα του προέδρου τους προκειμένου να θέσουν τον εαυτό τους στην ηγεσία του κόμματος στο οποίο ανήκουν.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ήδη η Ντόρα Μπακογιάννη έχει ξεκινήσει έναν τέτοιο αγώνα δρόμο στο ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας της δεξιάς παράταξης, θέλοντας να θέσει τον εαυτό της ως επικεφαλής της Ν.Δ στο ενδεχόμενο εκλογών.
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το γραφείο της πρώην υπουργού έχουν αρχίσει να δέχονται τηλεφωνήματα πολλά στελέχη στο νομό Πρέβεζας, στην προσπάθεια προσέγγισης για το αν επιθυμούν να μπουν στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ ή όχι.
Μέχρι στιγμής τέτοια τηλεφωνήματα έχουν δεχθεί γιατροί, δικηγόροι και αξιόλογοι επιχειρηματίες που έχουν στηρίξει το κόμμα και σε παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις.
Βέβαια ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο για αυτό και οι απαντήσεις των ντόπιων στελεχών δεν ήταν θετικές, αλλά ούτε και αρνητικές.


Γιάννης Βασιλειάδης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.