Λίγες ώρες έχουν μείνει πριν ο ελληνικός λαός πάει για ακόμη μία φορά στις κάλπες προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του, απέναντι στον ίδιο αλλά και απέναντι στους Ευρωπαίους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ριχθεί σε μία μάχη προπαγάνδας στην προσπάθειά της να πείσει τον ελληνικό λαό ότι το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα είναι εκείνο που θα δώσει ανάσα στην ελληνική οικονομία και ελπίδα για το μέλλον όλων μας.
Στην μάχη αυτή έχουν επιστρατευτεί όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.
Και μπορεί να έχουμε δημοκρατία και ο ελληνικός λαός να αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του, επιλέγοντας είτε το ΟΧΙ είτε το ΝΑΙ που θα επιλέξει για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5/7, αλλά το να κάνουν ''τσιφλίκι'' τους κάθε δημόσια υπηρεσία, αυτό πάει πολύ και το μόνο που έχει φέρει μέχρι σήμερα είναι η αντιδράσεις του κόσμου και τίποτα παραπάνω.


Πιο συγκεκριμένα από τη Τρίτη σε όλες σχεδόν τις εισόδους του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, υπάρχουν κολλημένα χαρτιά στις τζαμαρίες με μεγάλα γράμματα τονίζοντας ότι το ΟΧΙ είναι η λύση στο μεγάλο αδιέξοδο της χώρας.
Σε μία άλλη δημόσια υπηρεσία και συγκεκριμένα σε κτίριο του δήμου (πρώην λαϊκή αγορά), η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας έχει κρεμάσει πανό αναγράφοντας και εκεί την λέξη ΟΧΙ.
Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε με ποια λογική και με ποιανού την άδεια αφισοκολλήθηκαν και κρεμάστηκαν χαρτιά και πανό σε δημόσιες υπηρεσίες.
Ερωτηθείς για το ζήτημα αυτό ο πρόεδρος του νοσοκομείου κ. Γεωργάκος τόνισε ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται και πως την Πέμπτη θα δοθεί εντολή να απομακρυνθούν τα συγκεκριμένα χαρτιά από τους χώρους του νοσοκομείου Πρέβεζας.
Για τον χώρο της πρώην λαϊκής αγοράς καλό θα ήταν ο δήμος να πράξει το ίδιο γιατί όπως λέμε και στον τίτλο μας… οι δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι ''τσιφλίκι'' κανενός.
Το τι θέλει να ψηφίσει για το μέλλον του ο καθένας από εμάς είναι δικιά του απόφαση, αλλά το να χρησιμοποιεί δημόσιες υπηρεσίες για να επηρεάσει την κοινή γνώμη αυτό πάει πολύ.

Γιάννης Βασιλειάδης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.