Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν στο ΝΒΑ, έχοντας μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στοχεύει να μπει στα πλέι οφ της Ανατολής, αλλά απογοητεύει με τις εμφανίσεις της.
Οι Αμερικανοί, βλέποντας τα χάλια των Μπακς, προσπάθησαν να εξηγήσουν τι φταίει και τα "ελάφια" δεν παρουσιάζουν το ίδιο πρόσωπο με πέρυσι.
Ο Kevin Arnovitz θεωρεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί την αιτία του κακού, προκαλώντας έκπληξη. Ο Αμερικανός θεωρεί πως ο Έλληνας φόργουορντ είναι ατομιστής, καθώς σκέφτεται μόνο πως θα σκοράρει και όχι πως θα πασάρει στους συμπαίκτες του.
"Αυτό που καταλαβαίνω -κι αυτό προέρχεται από πηγή εντός της ομάδας, από άνθρωπο με τον οποίο μίλησα για μία, μιάμιση ώρα πριν τον αγώνα των Bucks με τους Clippers- είναι πως ο Γιάννης παίζει αυτή τη στιγμή με το κεφάλι κάτω" υποστήριξε ο Arnovitz και πρόσθεσε: "Υπάρχει η αίσθηση, μαζί με λίγο εκνευρισμό στο τεχνικό team και τους συμπαίκτες του, πως ο Αντετοκούνμπο προσπαθεί περισσότερο να σκοράρει, παρά να δημιουργήσει.

Υπάρχει η αίσθηση πως έχει εισβάλλει σε αυτόν μια δόση εγωισμού! Από τη στιγμή που δυσκολεύονται, υπάρχουν παίκτες που σκέφτονται πως μπορούν να βγάλουν την ομάδα από αυτή την κατάσταση. Δε νομίζω πως πρόκειται για τον απόλυτο εγωισμό, δεν είναι κάτι παρόμοιο με τον J.R. Smith. Απλά παίζει σαν άλογο που έχει παρωπίδες, με στόχο να σκοράρει παρά να δημιουργήσει. Αυτό ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ πριν το τζάμπολ στο Los Angeles".

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.