"Γαλλικές" σειρήνες ηχούν στα αυτιά του Ρομπέρτο, καθώς η Μαρσέιγ του Μίτσελ θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματοποιεί τρομερές σεζόν στο λιμάνι.
Σύμφωνα με το sdna.gr, ο Ισπανός πρώην τεχνικός των Πειραιωτών και νυν των Μασσαλών επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ισπανό πορτιέρο. Οι Γάλλοι ψάχνουν στην αγορά για τερματοφύλακα, καθως ο Στιβ Μανταντά θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα, και ο Ρομπέρτο αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη του.
Ο 29χρονος αθλητής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μίτσελ επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά μαζί του, με την διοίκηση των Γάλλων να είναι διατεθειμένη να πληρώσει ακριβά για να τον φέρει στην Μασσαλία. Άλλωστε, η Μαρσέιγ θα γεμίσει, όπως αναμένεται, τα ταμεία της από την πώληση του Μιτσί Μπατσουαγί, ο οποίος θα πωληθεί πολύ ακριβά σε αγγλική ομάδα.

Πρόταση προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει, με τον Ολυμπιακό σε κάθε περίπτωση να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον Ρομπέρτο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.