Ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) αναδείχθηκαν ο Παναιτωλικός και ο Πανθρακικός, που ήταν σαφώς καλύτερος του αντιπάλου του, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ.
Ο Παναιτωλικός πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, ενώ στους 13 έφτασε ο Πανθρακικός, ο οποίος ήταν καλός, αλλά τον εμπόδισε ο Κυριακίδης.
Στο πρώτο “κακό” ημίχρονο, ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος του αντιπάλου του... Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βγουν μπροστά από τα πλάγια, αλλά οι ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν δεν είχαν αποτέλεσμα.
Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός δεν έκανε ούτε μία φάση... Και σαν να μην έφτανε αυτό, έμεινε με δέκα παίκτες στο 40'. Τότε, ο Κουτρομάνος έσπρωξε την μπάλα με το χέρι πέφτοντας. Αρχικά, ο Κύζας έδωσε πλεονέκτημα και αμέσως μετά απέβαλε τον παίκτη της ομάδας του Αγρινίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε μόλις μία τελική προσπάθεια, ενώ ο Πανθρακικός ήταν σαφώς καλύτερός του, αλλά... έπεσε πάνω στον γκολκίπερ του αντιπάλου του, Κυριακίδη, ο οποίος λειτούργησε ως “άγγελος” φύλακας της ομάδας του. 
Ετσι, κι αλλιώς ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και σε απόλυτη συγκέντρωση ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όταν στο 94' επιχείρησε σουτ ο Μεχία και αυτός το μπλόκαρε.
“Επιβληθήκαμε σε όλο το ματς”, είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για το παιχνίδι και πράγματι δεν είχε μία, αλλά πολλές χαμένες ευκαιρίες, ειδικά με τους Ίγκορ και Ντιγκινί.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαδάκης (76' Ροτζέριο), Μεχία, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (65' Βάλτερ), Ντιγκινί, Ίγκορ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγέδα, Ουάρντα (89' Χαντάκιας), Βιγιαφάνες (80' Βασιλείου), Μαρκόφσκι (72' Κάπελ).

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.