Ο Λεβαδειακός και ο Ηρακλής πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), στη σ' ένα καλό παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο αγώνας είχε γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις και διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Περισσότερες ευκαιρίες είχε ο Λεβαδειακός.
Το σκορ άνοιξε γρήγορα, καθώς βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ στο 9' ο Τσιλιανίδης, ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Μπουκουβάλα.
Ο Λεβαδειακός δοκίμασε να “απαντήσει” στο 19'. Τότε, ο Μπεν εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάντζιος έκανε το κοντρόλ το στήθος μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον.
Το γκολ ήρθε για τον Λεβαδειακό, αλλά στο 37'. Επειτα από σέντρα του Μπεν, ο Σαραμαντάς προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, όμως έστρωσε την μπάλα στον Γιακουμάκη, ο οποίος με σουτ πάνω στην κίνηση ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό.
Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός στο δεύτερο δεν ήταν καλός... Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 62', όταν ο Μπουλούτ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βέλλιος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα κι η προβολή του Κυριακίδη έφυγε άουτ.
Είχε και ο Λεβαδειακός ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του 70' όταν ο Μάντζιος έκανε το σουτ, έδιωξε ο Χουάντερσον και από κοντά ο Μπουκουβάλας έδιωξε προ του Γιακουμάκη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Τσουρίκοφ (46' Γιάχιτς), Στάθης, Τριποτσέρης, Μεντί, Νικολάου, Ντομοβτσίκσι (57' Μερεμπασβίλι), Μάντζιος, Μάγκας (65' Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μπεν.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης, Κυριακίδης (90' Λουκίνας), Μπουλούτ (77' Τσότρας), Βέλλιος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.