Το “τριφύλλι” έλεγχε για 90 λεπτά το ματς με τον ΠΑΣ, αλλά στις καθυστερήσεις παραλίγο να... αυτοκτονήσει. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 στη Λεωφόρο, αλλά προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου μετά τη νίκη του με 2-1 στους “Ζωσημάδες”.
Με την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους προημιτελικούς, ολοκληρώθηκε η φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο κεκλεισμένων των θυρών "Απόστολος Νικολαϊδης", η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ηττήθηκε 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη της 2-1 στο πρώτο ματς.
Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ήταν καλύτερη αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις φάσεις που δημιούργησε (σημαντική η παρουσία του Βελλίδη). Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΣ κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, με κεφαλιά του Φερφελή μέσα από την περιοχή και να αγχώσει τους γηπεδούχους. Στην τελευταία φάση του ματς, ο Σκόνδρας έστειλε για λίγο -με κεφαλιά- την μπάλα άουτ, με το τελικό 0-1 να δίνει την πρόκριση στους γηπεδούχους.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 
Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης – Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο – Ζέκα, Αμπέντ (69’ Λαγός), Λουντ – Καλτσάς, Κλωναρίδης (69’ Πέτριτς), Μπεργκ (80’ Μπεργκ) 
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης – Καρανίκας, Μιχαήλ (74’ Φερφελής), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα – Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ηλιάδης (52’ Γιάκος) – Ίλιτς (60’ Νικολιάς), Μανιάς.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.