Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους στην έδρα της Μπάμπεργκ (72-71), ηττήθηκαν για δεύτερη φορά από τους Γερμανούς και πλέον αναζητάει ένα θαύμα για να περάσει στα πλέι οφ της Euroleague.
“Μαύρα” γενέθλια για τον Ολυμπιακό. Την ημέρα που ο σύλλογος συμπλήρωσε 91 χρόνια ιστορίας, η μπασκετική ομάδα των “ερυθρόλευκων” ηττήθηκε με 72-71 εκτός έδρας από την Μπάμπεργκ, αποτέλεσμα που την φέρνει με το ένα πόδι εκτός πλέι οφ της Euroleague.
Οι Πειραιώτες έχασαν... δικό τους παιχνίδι στη Γερμανία, με τους παίκτες του Τρινκέρι να ευστοχούν σε συνεχόμενα τρίποντα στο φινάλε και να φτάνουν σε μεγάλη νίκη. Στις δυο τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού, ο Γιάνις Στρέλνιεκς με τρίποντο 4,6'' πριν το τέλος έδωσε στην Μπάμπεργκ το προβάδισμα, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την τελευταία του προσπάθεια, καθώς από την προσπάθεια του Σπανούλη η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Μέλι και ο χρόνος τελείωσε...
Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του ο Ολυμπιακός θέλει το 4 στα 4 για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης με τα τρία από αυτά στο ΣΕΦ. Μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι αυτό κόντρα στη Χίμκι στη Μόσχα που θα αποτελέσει και το "κλειδί" της πρόκρισης. Στο... κόλπο και η Μπάμπεργκ που έφθασε τις 4 νίκες όσες και ο Ολυμπιακός έχοντας δύο από τις τέσσερις κόντρα στους "ερυθρόλευκους".
Ο Ολυμπιακός του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε για πρώτο σκόρερ τον Πρίντεζη με 19 πόντους και ακολούθησαν οι Χάντερ με 17 και Σπανούλης με 15 αλλά με 4/12 σουτ και το λάθος στο τέλος ενώ έδωσε 9 ασίστ και υπέπεσε σε μόλις 1 λάθος.
Οι γηπεδούχοι (που τελείωσαν το ματς με 12/27 τρίποντα) είχαν τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Ραντόσεβιτς και Γουαναμέικερ με 11 και Στρέλνιεκς - Μέλι με 10).

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 38-37, 51-56, 72-71

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.