Η παραγωγή ενός από τα πιο εμβληματικά 4Χ4 μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, του Land Rover Defender, φτάνει στο τέλος της, και τα σενάρια για το επόμενο Defender είναι πολλά.
Ένα από τα πιο δυναμικά τζιποειδή μοντέλα της αγοράς, το Land Rover Defender, θα μπορούσε να παραχθεί σε μονάδα παραγωγής στην Ανατολική Ευρώπη, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές.
Μετά από 67 χρόνια στην αγορά, το Land Rover Defender θα βγει από την παραγωγή εντός του τρέχοντος έτους. Ενώ είναι αρκετά σαφές ότι το βρετανική 4Χ4 δεν θα είχε αντικταστάτη, εν τούτοις οι πιθανότητες να δούμε ένα νέο μοντέλο με την ονομασία και τα χαρακτηριστικά του Defender, είναι αρκετές.
Οι φήμες σχετικά με το νέο Defender έχουν ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times που επικαλείται το περιοδικό Autocar, η Jaguar- Land Rover θα συναρμολογεί το νέο Defender σε ένα εργοστάσιο που βρίσκεται στην Ανατολική Ευρώπη.
Στο ερώτημα γιατί η παραγωγή του νέου Defender θα γίνεται στην Ανατολική Ευρώπη, η απάντηση είναι πως οι πωλήσεις του Range Rover Sport συνεζίουν ακάθεκτες και σε συνδυασμό με μια πιθανή επιτυχία της νέας Jaguar F-Pace SUV, η μέγιστη παραγωγική ικανότητα των εργοστασίων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι βέβαιο ότι θα καλυφτεί.
Ως εκ τούτου, η Jaguar Land Rover θα απαιτήσει ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινήτου.  Ένα πρωτότυπο Defender θα μπορούσε να παρουσιαστεί ακόμη και το 2016.
Το μοντέλο παραγωγής, βάση των φημών που διακινούνται  θα μπορούσε να βγει στην αγορά το 2017, ίσως και στις αρχές του 2018.
Προς το παρόν, η Ουγγαρία και η Πολωνία, όπως φαίνεται, είναι οι υποψήφιες χώρες για να φιλοξενήσουν το εργοστάσιο που θα παράγει το νέο Defender.

Πηγή: news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.